Perşembe , 28 Mart 2024

Müge Anlı, ‘Bugüne kadar bu programda duyduğum en vahşi şey, inanamıyorum” dedi.. 6 Aylık 2 çocuğu bakın nasıl oldürmüşler..





ÇOCUĞU EVLİLİK DIŞI MEYDANA GELDİR
Resime Hanım’ın be-be-ğini ta-n-dıra neden attığı ise Müge Anlı canlı yayınında gelen ihbarlar doğrultusunda şu şekilde anlatıldı; Kerem Durur’un 7 çoc-uğ-unun annesi Resime Durur, eski eşi ile evli olduğu dönemde dünyaya getirdiği çocuk Kerem Bey’den. Hal böyle olunca Resime Durur’un bu durumun ortaya çıkmaması için kendi evladını tandıra attığı iddia ediliyor.



BİR ÇOCUĞU DA B-OĞ-ULARAK Ö-L-MÜŞ
Kendisinin bebeğinin yandığı sırada evde olmadığını, geri döndüğünde olup biteni öğrendiğini ifade eden Resime Dönmez, bebeğini tandırda yaktığı iddiasını reddetti. Öte yandan Müge Anlı’nın bugün yayınlanan bölümünde Resim Dönmez’in Van Erciş’te bir çocuğunun da boğularak öldüğü ortaya çıktı.Canlı yayında öğrendikleri karşısında büyük şok yaşayan Müge Anlı ise “Bugüne kadar bu programda duyduğum en v-a-hşi şey, inanamıyorum” dedi.

Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …