Çarşamba , 17 Nisan 2024

Müge Anlı Bugüne kadar Öğrendiğim En Acımasız Olay Diyerek Duyurdu..!






Ortaya çıkanlara göre, seneler öncesinde daha 6 aylık bir bebek canlı canlı bir tandırda yakıldı. ATV ekranlarında yayınlanan ‘’Müge Anlı ile Tatlı Sert’’ sabah programında herkesi dehşete düşüren korkunç bir olay ortaya çıktı. 2016 yılında Antalya’da kaybolan 74 yaşlarındaki Kerem Durur’nun kayıp olayı ele alındı. Programın bir kısmında Kerem Durur’un karısı Resime Dönmez için söylenenler ise herkesi şok etti.
“6 Aylık Bebek Tandırın İçinde Yanmış”




Olayı açıklayan Müge Anlı, “Resime Dönmez’in eski eşinin kızı şuan telefon hattımızda. Şunları söylüyor; biz evdeydik. Bebek daha 6 aylıktı, beşikte yatıyordu. Evde de kazılmış tandır vardı. Kayınbabamda beni o gün eşeğin arkasına göndermişti. Eve geldiğim zaman tandırın içinde ateş vardı, benim bebeğimi o tandırın içinden almışlardı. Bebeğim tandırın içine düşmüş.”
Olayla ilgili açıklama yapmak için canlı yayına telefon hattıyla bağlanan Resime Dönmez’in önceki eşinin kızı şöyle konuştu:




“O Resimden ben her şeyi beklerim. Onun şuursuzluğundan bütün bunlar oldu. Niye 2 çocuğunu da terk edip gitti? ‘’Resime’’ Hanımın her sözü yalan. Benim babamın madem psikolojik sorunları niye evlendi o zaman? Niye ondan çocuk yaptı? Bebeğimin tandıra düşmesi Resime Dönmez’in sorumsuzluğundandır.” dedi.




Tandırda bebeğin yakılmasıyla alakalı konuşan Halil Durur şunları söyledi:




“Ben böyle duyumlar aldım. Babama kaçmadan evvel, onun çocuğunu tandıra atıp yaktığını söyleyen kişiler vardı. 40 yıl öncesinde yaşanan olay… Bu kadın kocası hayattayken babama kaçtı.”




Öte yandan, programın bugün yayınlanan son bölümünde Resim Dönmez’in Van Erciş’te bir çocuğunun da boğularak öldüğü ortaya çıktı.



Sonraki Haber

NİSAN AYINDA ÇİFTE ÖDEME!.

NİSAN AYINDA ÇİFTE ÖDEME!. Emeklilere ödemeler hazırlanıyor. Kim ne kadar ek ödeme alacak hesaplandı ve …