Cuma , 19 Nisan 2024

Müge Anlı canlı yayında AÇIKLADI.. Türkiye’nin günlerce konuştuğu minik İkranur’un katıli en yakını çıktı.. İtiraf etti.. Bakın ne için yapmışlar.





Giresun’un Bulancak ilçesine bağlı İcilli köyü Kıran Mahallesi’nde, evinin yakınındaki bahçede geçen yıl 27 Haziran 2020 günü, 6 yaşındaki kardeşi ve kuzeni ile oynayan, Nazlı- Serdar Tirsi çiftinin kızları İkranur, büyükbaş hayvanların yanına gitti. Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı, yaşanan gelişmeyi canlı yayında açıkladı. Giresun’da dere yatağında cansız bedeni bulunan 7 yaşındaki





İkranur Tirsi’yi davasında yeni gelişme yaşandı Giresun’un Bulancak ilçesinde kaybolduktan sonra derede cesedi bulunan 7 yaşındaki İkra Nur Tirsi’nin ölümüyle ilgili tutuklanan amcası S.T (14) ile halası A.Ç (26) hakkında iddianame hazırlandı. Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından iki sanık için ayrı ayrı hazırlanan ve 2. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianamelerde, amca S.T. için “çocuğu kasten öldürmek” suçundan 12 ila 15 yıl, hala A.Ç için de “suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme” suçundan 6 aydan 5 yıla kadar hapis cezası talep edildi. – Olay tarihinde 13 yaşındaydı İddianamede, S.T’nin olay tarihinde 13 yaşında olduğu, amca ile halanın da aralarında bulunduğu 7 kişinin 12 Şubat’ta gözaltına alındığı hatırlatıldı. 15 Şubat’ta iki sanık dışındakilerin serbest bırakıldığı, S.T ve A.Ç’nin çelişkili ifadeler vermesi üzerine sorgulamalarının devam ettiği vurgulandı.





S.T’nin, halası ile İkra Nur’u çuvala koyarak Salman deresi yatağına götürdükleri ve sığ bir yere bıraktıklarına işaret edilen iddianamede şunlar kaydedildi: “S.T’nin, oyun oynarken tartıştıkları sırada eliyle sırtına vurarak yere düşürdüğü, İkra Nur’un yere düşmesi üzerine ağlamaya başlaması ile amca, ailenin kendisine kızacağı endişesiyle İkra Nur’un susması için ağız ve burnunu eliyle kapatıp çırpınıp hareketsiz kalana kadar nefessiz bırakarak ölümüne sebebiyet verdiği, bu anlatımlar sonucu nefessiz bırakarak ölüme sebep olması şeklindeki eyleminin çocuğa karşı nitelikli kasten adam öldürme suçunu oluşturduğu ve atılı suçu işlediği anlaşılmıştır.”




Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …