Perşembe , 28 Mart 2024

Müge Anlı canlı yayında anlattı:





“EŞİM BU KONUDA KIZIYOR”
Kendisinden yaşça küçük olan nişanlısına hem binlerce lira hem de ailesinden miras kalan bir kolyeyi veren Yumiko’ya t-epki gösteren Anlı, “Her zaman haklıyı söylerim” dedi.Bu konuda eşiyle arasında geçen diyaloğu anlatan Anlı, “Bana eşim de kızıyor ‘Sen hep k-adınların tarafını tutuyorsun’ diye. Bir şey oldu da geçen bak diyorum burada erkek haklı, diyor ki ‘Sanki söylüyorsun.’ Kim haklıysa onu söylüyorum. Erkek haklıysa erkek haklı, k-adın haklıysa onu söylüyorum” dedi.Günlerce bu konuyu çözmeye çalışan Anlı ise geçtiğimiz aylarda evlendiği Emniyet Müdürü eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun kendisinde sevmediği bir özelliğini anlattı.





ŞİNASİ YÜZBAŞIOĞLU KİMDİR?
Şinasi Yüzbaşıoğlu, 10 Nisan 1963 Adana doğumludur. Liseden sonra polis olan Yüzbaşıoğlu, bir dönem Erzurum Emniyet Müdürlüğü’nde ve daha sonra Adana Emniyet Müdürlüğü’nde görev aldı. 2021 yılında İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü’ne atanmıştır. Şinasi Yüzbaşıoğlu, 4. sınıf emniyet müdürüdür..

Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …