Cumartesi , 20 Nisan 2024

Müge Anlı okuduğu zaman yüzü buz kesti !





Müge Anlı ile Tatlı Sert’te araştırılan Meryem Çiğdem Ünal’ın ölümüyle ilgili kan donduran itiraf geldi! Müge Anlı’ya katılan acılı baba Doğukan Ünal, kızı Sare Asya Ünal’ın kayıp olduğunu ve 3 yaşındaki kızının şüpheli öl*münü anlattı. Kısa sürede bulunan Sare Asya’nın annesinin yanında olduğu ortaya çıkarken minik Meryem Çiğdem’in öl*müyle ilgili sayısız ihbar geldi. Meryem’in annesi Melisa ve sevgilisi Recep’le ilgili gelen itiraf tüyler ürpertti..





“MELİSA’YI, MERYEM’İ DÖVERKEN GÖRDÜM”
Gaziantep’te yaşayan iki küçük kız kardeşten büyüğü Meryem Çiğdem Ünal’ın hayatını kaybettiğini küçük kızı Sare’nin ise ortadan kaybolduğunu iddia eden baba Doğukan Ünal, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına gelerek kızlarının başına gelenlerin araştırılmasını istedi.





GELEN İHBAR ACILI BABAYI ÇILDIRTTI Kızının düşerek beyin kanaması sonucu öldüğünü iddia eden ve eşine inanmayan baba Doğukan Ünal, Müge Anlı canlı yayınına gelen ihbarlarla adeta çıldırdı. Baba Doğukan Ünal hastaneye kızını görmek için gittiğinde eşinin orada olmadığını ve küçük kızının hastane yetkililerince “sahipsiz bebek” olarak bilindiğini iddia etti. . .




Sonraki Haber

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta ABD kaynaklarına göre İSRAİL, sabaha …