Cumartesi , 20 Nisan 2024

Müge Anlı okuduğu zaman yüzü buz kesti !





Doktorların, çocuğun hastaneye çok geç getirildiğini ve çok bekletildiğini, beyninde oksijenin bittiğini söylediklerini iddia eden aile gerçeğin ortaya çıkmasını istiyor. Küçük kızı Sare’nin hayatından endişe adan baba Ünal, Müge Anlı ve ekibi sayesinde derin bir oh çekti..Kısa sürede annesinin yanında olduğu ortaya çıkan Sare’nin 3 yaşındaki ablasının ölümüne yoğunlaşan Müge Anlı, bugün yayına gelen ihbarlarla şoke oldu..





Canlı yayına telefon ile katılan anne Melisa’nın kız arkadaşı çocuklara uyku ilacı içirdiğini ve tüm gün uyuduklarını söylediğini anlattı. Anne Melisa’nın anne duygusu olmadığını ve çocukları sürekli dövdüğünü iddia etti. Çocuklarının altını bez değiştirme işlemini sevgilisi olan kişinin değiştirdiğini iddia etti..





Canlı yayına bağlanan annenin arkadaşı çocuklara sevgilisine baba dedirttiğini ve çocukları sevgilisinin yıkadığını iddia etti. Meryem’in ölümüne dair Müge Anlı canlı yayınına gelen ihbarlarda minik kızın montu ve scooter’ının hediye denilerek bir başka küçük kıza verildiği ortaya çıktı..




Sonraki Haber

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta ABD kaynaklarına göre İSRAİL, sabaha …