Cuma , 29 Mart 2024

Müge Anlı programında sonunda itiraf geldi. Bir insan kocasına bunun için böyle birşeyi niye yapar.





Müge Anlı canlı yayınlanan Tatlı Sert programında Muhammed Burhan’ın eşi Fatma Burhan’ı perişan etti. Ö-ldür-ülen e-şini ald-atan Fatma Burhan, sev-gilisini saklayıp eş-inin yas-ak ili-şki yaşadığını iddia etmişti. Gerçekler ortaya çıktı.





AMASYA’da 2021 yılında öldürülen 2 çocuk babası Muhammed Burhan c-na-yetini işleyen Müge Anlı, son canlı yayında öfkeden deliye döndü. Muhammed Burhan’ı aldatan Fatma Burhan, c-nayetten sonra kuşkulanmasına rağmen sevgilisinin adını jandarmaya vermemişti. Fatma Burhan kendi kirli çamaşırlarını saklarken, eşi Muhammed Burhan’ın, köydeki 2 kadın ile ilişkisi olduğunu iddia edip onların isimlerini jandarmaya vermişti.





Komşusu olan kadınlar hakkında iftira atan Fatma Burhan, evine ona yardıma gelen adaşı Fatma’nın çocuğunun da eşinden olduğu dedikodusunu çıkarmıştı. Hatta bunu jandarmaya da ifade olarak vermişti. Jandarmanın sorgusunda ve araştırmasında her iki kadının da Muhammed Burhan ile gönül ilişkisi olmadığı, telefon kayıtlarıyla da ispatlanırken, Fatma Burhan’ın gizlediği yasak ilişkisi ortaya çıkmıştı.




Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …