Cumartesi , 20 Nisan 2024

Müge Anlı resti çekti ATV Esra Erol’la yollarını ayırdı! Yeni sezonda yerine gelen b-mba isime bakın!





Ekranların iki başarılı sunucusu Müge Anlı ile Esra Erol’un aynı kanalda aynı formatta program yapması aralarında tartışmaya neden olmuştu!
Ateşi körüklenen k-rize Atv bir son vererek, Esra Erol’un Esra Erol’da programının yeni sezonda olmayacağını duyurdu! Herkesi şaşırtan i-ddia sonrası gözler Erol’un yerine gelecek isme döndü! İşte Esra Erol’un yerine gelmesi beklenen o sürpriz isim! Ekranların iki başarılı sunucusu Müge Anlı ile Esra Erol’un aynı kanalda aynı formatta program yapması aralarında tartışmaya neden olmuştu!





Bu krize Atv son vererek, Esra Erol’un Esra Erol’da programının yeni sezonda olmayacağını duyurdu! Herkesi şaşırtan id-dia sonrası gözler Erol’un yerine gelecek isme çevrildi İşte Esra Erol’un yerine gelmesi beklenen o sürpriz isim!
İkilinin aynı formatta olunca.. Evlilik programlarından sonra format değişikliğine giden Esra Erol, Müge Anlı ile aynı formata dönünce kıyamet kopmuş, ikili arasında karşılıklı tartışmalar yaşanmıştı.





Esra Erol’da programına son verildi.. Karşılıklı restlerin çekildiği kanaldan son karar çıktı. İddialara göre kanal yönetimi Müge Anlı’nın “Ya ben ya o” uyarısından sonra harekete geçti ve Esra Erol’un yeni sezonda beklenen programına son verdi.
Esra Erol hangi kanala geçecek?

Sonraki Haber

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta ABD kaynaklarına göre İSRAİL, sabaha …