Perşembe , 25 Nisan 2024

Müge Anlı’da 12 torun sahibi 64 yaşındaki Arife Gökçe 5 gündür kayıptı.





“SİZE YAYINLAYAMAYACAĞIM KADAR M-Ü-S-T-EH-CEN MESAJLAR ATAN BİRİ VAR”
Olayı en başından anlatan ve sözlerine uflayarak başlayan Müge Anlı , “Üzücü bir haberim var sırada. 64 yaşında 5 çocuk annesi, 12 torun sahibi Arife Gökçe, ocağında yemek, ayağında terliğiyle 17 Aralık’ta Tokat’ın Almus ilçesine bağlı Ataköy beldesinden kayboluyor. Sobanın üzerinde süt var, sütü bırakmış, ateşte yemeği var yemeğini bırakmış. Terliklerini giymiş, telefonunu, kimliğini bırakmış, ortadan kaybolmuş. Ben hep şöyle söylüyorum; insan beraber olduğu kişiyi tanır, karısını, annesini, çocuğunu vs. Aile diyor ki bizim annemizin, eşimin gidecek bir durumu yok. 47 yıllık eşi aramızda. Köyde, ben de dinledim, okudum bazı mesajlarını, size yayınlayamayacağım kadar m-ü-st-e-hcen mesajlar atan biri var. Adı da Sinan. Anladığım kadarıyla bu, hem Arife Hanım’a hem de başkalarına bu şekilde dadanmış biri. Telefonları ezberlemiş, oradaki kadınlara c-i-n-se-l içerikli abuk subuk mesajlar atıyor. Arife Hanım’ın kaybolduğu gün de bu şahsı o mahallede görenler var. Hatta 3 kere görenler var. Fakat yine de insanın aklının almadığı bir şey var. Kadıncağız yemeğini koymuş ateşe, bir şekilde terliklerini de giymiş dışarı çıkmış. Eve girilmemiş, evde arbede yok. Dışarı çıksa, birisi gelse onu alsa, bir ç-ı-ğ-lık atacak, konu komşu var onlar duyacak. Sanki kadın, yemeğini koymuş, terliğini giymiş, dışarı çıkmış, buhar olmuş uçmuş. Yani görüntü bu. Eğer sizin anlattıklarınız doğruysa, yani kadın sizlerden de bunalıp alıp başını gitmediyse… Şu andaki görüntü; çıktı dışarı buhar oldu gitti.” şeklinde konuştu ve çok üzüldüğünü söyledi.





“TAKINTILI, SAPLANTILI BİR ADAM”
Arife Gökçe’nin 47 yıllık eşi Fikri Gökçe ise “Aramızda en ufak bir problem yok. Benim eşimin başına bir iş getirildi.” ifadelerini kullandı. Gökçe’nin bir süredir psikolojik rahatsızlıklar yaşayan komşusundan çirkin mesajlar aldığı iddiasıyla ilgili eşi “Köyümüzde bir adam var. Bu adam benim eşimi rahatsız ediyor. Hanımların da erkeklerin de telefonunu ezbere biliyor. Takıntılı, saplantılı bir adam.” dedi.





KAYIP OLAYI ORTAYA ÇIKMADAN KARAKOLU ARAMIŞ
Kaybolduğu saat aralığında Arife Gökçe’ye şüphe ettiği komşusunun mesaj attığını ileri süren Fikri Gökçe, komşusunun kendisini aklamaya yönelik bir çabaya giriştiğini de iddia etti. Fikri Gökçe, “Sürekli eşime c-i-ns-el içerikli k-ö-tü kötü mesajlar gönderiyor. Bu mesajları bizim ailemize de gönderiyor. Hanımımın kaybolduğu saatte hanımıma da bir mesaj geldi, bir yere mi çağırdı, nereye çağırdı, bilmiyoruz. Tekrar bir de karakolu arıyor, karakola diyor ki ‘Ben evimdeyim, bir yere gitmedim’. Sanki birileri onu rahatsız edip arar gibi. Ne demek istiyor, bunlar arayacak diye mi yapıyor…” şeklinde konuştu.

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …