Cuma , 19 Nisan 2024

MÜGE ANLI’DA ARANAN KATİL KENDİSİ ÇIKTI






Ağustos ayında çalıştığı muz serasında ö/ldürülen Ali Toprak’ın ka/tili ortaya çıktı. Eşinin ka/tilinin bulunması için Müge Anlı’nın canlı yayınına çıkan Alime Toprak, eşini ö/ldürdüğünü i/tiraf etti. Canlı yayında ci/nayeti anlatan kadın, “Ben ö/ldürmeseydim o beni ö/ldürecekti” dedi.









Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı, Mersin Anamur’da 31 Ağustos günü çalıştığı serada ö/ldürülen 44 yaşındaki Ali Toprak’ın ci/nayetini araştırıyordu. Anlı bir süredir, ö/ldürülen adamın karısı Alime Toprak ve yakınlarını stüdyoda ağırlıyordu. Ci/nayet günü birlikte çalıştıkları muz serasına gittiklerini anlatan Alime Toprak; “Ben çalıştığımız diğer seraya su almaya gitmiştim. Geldiğimde ö/ldürülmüştü” dedi. Ancak Müge Anlı’nın ulaştığı gü/venlik kamerası görüntüleri, Alime Toprak’ın olayın yaşandığı seradan hiç ayrılmadığını ortaya çıkardı.









“ÇOCUKLARIMI KO/RUMAK İÇİN EŞİMİ Ö/LDÜRDÜM”
Müge Anlı’nın; “Varsa bir bildiğin, anlat” demesi üzerine daha fazla dayanamayan eş, ci/nayeti i/tiraf etti. “Kocamı ben ö/ldürdüm. O gün serada beni çok dö/vdü. Çocuklarıma da za/rar vermek istiyordu. Onları korumak için Ali’yi ö/ldürdüm” dedi.




“BEN Ö/LDÜRMESEYDİM O BENİ Ö/LDÜRECEKTİ”
Ci/nayeti i/tiraf ettikten sonra canlı yayına gelen kadın, “Beni ö/ldürmek için bı/çakla ü/stüme yürüdü. O zaman benim çocuklarıma kim bakacaktı? Ben yapmasaydım o bana yapacaktı. Ben ce/sedin başında bir süre do/nup kaldım. Çocuklarımın duymasını istemiyordum. Büyük oğlum her şeyi biliyor ama bir kere de ‘Benim babam ö/ldü’ diye a/ğlamadı. Çünkü ona çok çe/ktirdi. Oğlum babasının ö/ldüğünü öğrenince ‘Anne kurtulduk’ dedi. Çok ka/çmaya çalıştım ama ‘Çocukları ö/ldürürüm’ diye te/hdit etti” ifadelerini kullandı.



Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …