Perşembe , 28 Mart 2024

Müge Anlı’da Betül’ün aşk mesajı çıktı! Büşra Büyükşen başörtüsünde açık verdi





Büşra’nın Yılmaz ile ilişkisi mi var? Büşra ‘başörtüsü’ ile ilgili tatmin edici bir açıklama yapamazken, Müge Anlı, ‘Hangi erkeğin yanında başın açık olabilirsin’ sorusunu yöneltti. Ağabeyi Uğur, ‘Benim yanımda, babamın yanında, amcamın yanında’ karşılığını verdi. Müge Anlı bunun üzerine ‘Bir de insan sevdiği erkeğin yanında başını örtme gereği duymaz’ dedi. Bu sözüyle de Büşra’nın Yılmaz ile bir gönül ilişkisi olabileceğini ima etti. Yılmaz o dönemde 28 yaşındaydı. Yenge Betül’ün aşk mesajlarını gördüm Müge Anlı ile Tatlı Sert’te ortaya çıkan bir diğer ifşa ise cinayet soruşturmasında yer alan ve o dönem vatani görevini yapan ‘er’in açıklamaları oldu. Büşra karakola gelince cinayet mahaline gittiklerini belirten er, olaydan 2-3 gün sonra evin gelini Betül’ün cep telefonunu gördüğünü açıkladı.





Soruşturma sırasında cep telefonundaki mesajları okuduğunu söyleyen ‘er’, yazışmalarda Betül ile kuzeni Mehmet Ali arasında aşk ilişkisini gösteren mesajlar olduğunu söyledi. Betül ne dedi? Ortaya çıkan bu yeni bilgi sonrasında canlı yayına bağlanan Betül Büyükşen, kuzeni ile ‘aşk’ ilişkisini yalanladı. Betül, jandarmaya cep telefonunu vermeden önce tüm mesajlarını silmiş olduğunu söyledi. Yasak aşk iddiasına ise Mehmet Ali’nin halasının oğlu olduğunu belirten Betül, aralarında 11 yaş olduğunu ve kendisinden küçük olduğunu kaydetti. Betül, ‘gece saat 03.00’da yaptıkları söylenen mesajlaşmayı’ ise hatırlamadığını söyledi. Çarşamba günü canlı yayında yengesi Betül ile Mehmet Ali arasında ilişki olduğu imasında bulunan Büşra ise yine çarketti. Ben ‘olabilir’ dedim iftira atmak istemiyorum dedi.





Yengesi Betül ise ‘Sen arkanda bıraktığın pisliklere bak’ deyip daha fazla bir şey söylemedi. Yemin ediyorum tam ajan tipi var Anne babasının katilini arayan Osman Büyükşen’in kuşkusu Büşra ile Betül’in birbirlerinin açıklarını bildikleri ve bir anlaşma yaptıkları yönünde. Büşra’nın ‘ağabey’ dediği yengesi Betül’ün kardeşi Yılmaz ile, Betül’ün de kendisinden küçük kuzeni ile bir yasak ilişki ihtimali var. Bu yüzden de birbirlerini ele vermedikleri söyleniyor. Büşra cinayet gününü anlatırken eve giren kişiyi silahla görünce ‘Yılmaz abi şaka mı yapıyorsun’ demişti. Bu sözüne bir türlü açıklama getiremeyen Büşra, ağabeyi Osman’ın ısrarlarına rağmen ‘gerçekte ne olduğunu’ yine itiraf etmedi. Müge Anlı ‘Yemin ediyorum tam ajan tipi var’ diyerek Büşra’nın sergilediği tutumu özetledi.




Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …