Salı , 23 Nisan 2024

Müge Anlı’da günlerdir konuşulan bir gerçek daha ortaya çıktı.





Müge Anlı’da günlerdir Amasya’da o-ldu-rulen 2 çocuk babası 27 yaşındaki Muhammet Burhan c-ına-yetı konuşuluyor. Kayıpları bulan esrarengiz cı-n-aye-tleri çözen Müge Anlı, yeni bir c-inay-et davasına bakıyor. Muhammet Burhan’ın o-lum-u ile ilgili Müge Anlı’ya göre şüphelilerin başında iki isim geliyor. Bu isimler Muhammet’in eşi Fatma ve Sevgilisi Selami olduğunu düşünüyor. İşte Muhammet Burhan cı-nay-etı-nde merak edilen detaylar…





AMASYALI ÇİFTCİ MUHAMMET BURHAN’I KİM O-LDU-RDU?
Amasya’nın Alasur köyünün sakinleri, Yeşilırmak kıyısından gelen sı-lah sesini duyunca durumu jandarmaya bildirdi.





Merkeze bağlı Aksalur köyünde gece geç saatlerde meydana gelen olayda, köye yaklaşık 500 metre uzaklıkta Yeşilırmak’ın kıyısında s-ıla-h sesi duyan köylüler durumu jandarmaya haber verdi. Sesin geldiği alanda yapılan aramada yerde bir şahsın hareketsiz halde yattığı görüldü.





Çağrılan sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede sil-ahl-a b-aşından vur-ulduğu tespit edilen kişinin 27 yaşındaki Muhammed Burhan olduğu belirlendi.





Ce-naze, yapılan incelemenin ardından hastane morguna götürüldü. Burhan’ın ö-lum-uyle ilgili soruşturma başlatıldı. Deniz Bey, yapılan test sonrası üzerinde ba-rut izlerine rastlandığı için tutuklandı. C-ına-yet günü için verdiği ifadesinde Aysel Hanım’a salça götürdüğünü söylemiş. Ancak Aysel Hanım salça getirmediğini söylemiş. Bu nedenle Deniz Bey şüpheli olarak tutulanmış. Ancak sonrasında Aysel Hanımın ifade değişikliği yapması ile Deniz Bey serbest bırakılmış.Esra Hanım ve e-şi Deniz Bey de c-inay-etin şüphelilerinin Muhammet’in eşi Fatma ve sev-gilisi Selami olabileceğini belirtiyor.

Sonraki Haber

Kurban için emekliye müjde

Kurban için emekliye müjde Emeklilere müjde! Kurban Bayramı’na 57 gün kala ortaya çıktı Cumhur İttifakı’nın …