Perşembe , 25 Nisan 2024

Müge Anlı’da günlerdir konuşulan olay sonunda ortaya çıktı. Fatma ve yasak aski herşey açığa çıktı. Telefonda tüm detay. Vaay be, neler yapmışlar adama..





27 yaşında cin-ay-ete kurban giden Muhammet Burhan isimli şahsın yakınları kati-lerin bulunması için Müge Anlı’nın kapısını çaldı. ATV’de yayınlanan programda haftalardır Muhammet Burhan ci-na-yeti işlenirken, köye ait bazı detaylarda ortaya çıktı. Yas-ak a-şk iliş-kilerinin ortaya çıktığı yayında Müge Anlı’da tepkisini ortaya koyarak, “Köy rehabilite edilmeli” açıklamasında bulundu. 30 Mayıs’ta yayınlanan programda ise taraflar karşı karşıya geldi.





Görgü tanığı Mesut Kaya, “Fatma kendini bilse o eli tutmaz. Sen nasıl tutuyorsun o eli Fatma. Sen nasıl köye geleceksin Fatma? Şu sıfata bak sıfata… Ya köyü rezil ettin.” dedi.





Selami Şen ise “Terbiyesizlik yapma. Beni aşağı indirme” diyerek cevap verdi. Selami Şen, “Senin yediğin naneleri kimse bilmiyor sanma” demesi üzerine Mesut Kaya “Benim kimseden korkum yok, Türkiye’den korkum yok” dedi. Müge Anlı’nın “Köydekilerin sinirlenmesinin nedeni evli kadınların hepsine iftira atıyorsunuz” ifadeleri üzerine Selami Şen, şunları söyledi:





“Müge Hanım, köyün kadınları tepki gösterdi. ‘Artık köyümün adını ağzına almasınlar’ dediler. Rezil olduk diyorlar. Böyle bir şey yok.” “Sustum ama artık dayanamadım” Öte yandan, geçtiğimiz günlerde Müge Anlı canlı yayınına katılan görgü tanığı Mesut Kaya’nın itirafları gündem olmuştu. Minibüs şoförü olan görgü tanığı Mesut Kaya, “Silah sesi duydum aracı da cinayetin işlendiği yöne doğru dururken gördüm.

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …