Cumartesi , 20 Nisan 2024

Müge Anlı’da jandarma er karanlık geceyi anlattı!





Konya’da meydana gelen olayda 54 yaşındaki Necla Büyükşen ve 55 yaşındaki Metin Büyükşen eve giren maskeli saldırgan tarafından pompalı tüfekle öldürülmüştü. 21 yaşındaki kızları Büşra Büyükşen ise başına aldığı dipçik darbesiyle yaralanmış ve saldırgan kaçmayı başarmıştı Canlı yayında o çok çarpıcı iddialar ortaya atıldı.





Türkiye’nin konuştuğu olayda aydınlatılmaya çalışılıyor. Çifte cinayetle ilgili son dakika gelişme yaşandı. Evlerinde hunharca öldürülen Büyükşen çiftinin katilleri henüz bulunamadı. Olaya ilgili ‘özel ekip’ kuruldu. Konu araştırılıyor. ADETA YALVARDI! İddialar hem Büşra Büyükşen’i hem de Uğur Büyükşen’i kızdırdı





Uğur Büyükşen anne babasının ölümünün ardından eve yürüyerek geldiği söylenince çileden çıktı. Stüdyoda bağırıp ağlayan Uğur Büyükşen isyan etti ve kardeşi Büşra Büyükşen’e adeta yalvardı. İddiaların ardından sinirlenerek ağlayan Büşra ve Uğur Büyükşen adeta isyan etti. Ardından Büşra’ya abisi Uğur Büyükşen’den de sert tepkiler geldi.





UĞUR BÜYÜKŞEN İSYAN ETTİ Uğur Büyükşen kardeşi Büşra’ya “Şu aklını başına al beni de sürüklüyorsun, kendine gel. İtiraf edeceksen et artık sinir hastası oldum. Ben de zan altındayım yeter artık” diyerek isyan etti. Ve ekledi “Senin yüzünden rütbeli komutanla bile kavga ediyorum.” KENDİNE GEL Uğur, “Senin yüzünden herkesle kavga ettim. Osman abimle bile. Onların da anası babası” diye konuştu.




Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …