Cuma , 19 Nisan 2024

Müge Anlı’daki olayın detayları ortaya çıktı!





Nur Elif Tiftik nasıl öldü?
‘’Korkunç olay yaşları 6-9 ve 12 olan çocuklardan en küçüğü olan Nur Elif Tiftik ölünce ortaya çıkıyor. Cezaevindeki anne çocuğunun öldüğü haberini alınca akrabalarını arıyor. Eve giden akrabalara babaanne Nur Elif’in öldüğünü söylüyor. Akrabalar ısrar ediyor hastaneye götürmek için bunun üzerine ambulans çağrılıyor. Babaanne mandalina yerken boğazına takıldı öldü diyor. Ambulans gelince de çocuğun ağzından içeriye zorla mandalina tıkıyor.





Kefen alıp hastaneye geliyor
Hastaneye kaldırılan Nur Elif Tiftik’in ölmüş olduğu belirleniyor. Babaanne hastane polisine boğazına mandalina kaçtığı için öldüğünü söylüyor. Bir süre ortadan kaybolduktan sonra selasını verdim diyerek elinde kefenle hastaneye geliyor. Nur Elif’in cesedini almak istiyor ancak doktorlar küçük kızın başındaki ve bedenindeki korkunç işkence izlerini görünce vermiyor. Hastane polisi devreye girince babaanne kaçıyor.





Kardeş aç bırakılarak işkence etti
Aile Bakanlığı ve polis olayı müdahil oluyor ve çocukların kaldığı eve gidiliyor. Nur Elif’in diğer 2 kardeşi o evde açlıktan ve işkenceden tükenmiş halde bulunuyorlar. Çocuklar hastaneye kaldırıldığında bedenlerinde şiddetli işkence darbeleri bulunuyor. Yemek verilmeyen çocukların uzun süredir aç bırakıldığı ve bir deri bir kemik kaldıkları tespit ediliyor.





Ne yorgan ne de battaniye var
Müge Anlı canlı yayında 3 küçük çocuğun yaşadığı yeri gösterince izleyen herkesin aklı başından gitti. 3 küçük çocuk evin her tarafından ışık görünen çatısına hapsedilmiş. Çocuklara yatacak yer olarak bir kilim verilmiş. Ne bir yorgan ne bir battaniye var. Kuru beton üstünde 3 çocuk aç bırakılarak burada yaşatılmış.

Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …