Çarşamba , 24 Nisan 2024

MÜGE ANLI’DAN CANLI YAYINDA DEMET AKALIN’A OLAY GÖNDERME





ATV’nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’te günlerdir aranan iki kız kardeşten küçük olan 1.5 yaşındaki Naime Ceyda sağsalim bulunurken, 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay’ın cansız bedeni dondurucudan çıktı.





Naime Ceyda’nın bulunduğu anları canlı yayında izleyen ünlü şarkıcı Demet Akalın, Müge Anlı ve ekibine çok sert tepki göstermişti. Güzel sunucu Müge Anlı ise canlı yayında ünlü şarkıcı Akalın’ın ‘Böyle çocuk mu alınır’ sözlerine cevap verdi.





Birçok olayı aydınlatan, canlı yayında yaşanan olaylarla tüm dikkatleri üzerine çeken ekranların sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’te günlerdir aranan iki kız kardeşin hikayesi yürekleri dağladı. Fuhuş yaptırmak için kaçırılan 2 kızını arayan anneye 1.5 yaşındaki küçük kızından sevindiren haber gelirken, büyük olan 3 yaşındaki kızından ise acı haber geldi. Küçük Naime Ceyda’nın bulunduğu anları canlı yayında izleyen ünlü şarkıcı Demet Akalın, ‘böyle çocuk mu alınır ya’ diyerek tepki göstermişti. Müge Anlı ise canlı yayında ünlü şarkıcıya isim vermeden gönderme yaparak cevap verdi. İşte yaşananlar…

Sonraki Haber

Emeklilerin Kartı Kullanımı

Emeklilerin Kartı Kullanımı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, dar gelirli emeklilere yönelik özel bir uygulama …