Cuma , 29 Mart 2024

MÜGE ANLI’YI BİLE ŞOKE EDEN TRAFİK KATLİAMI





ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, Kocaeli’de trafikte kırmızı ışıkta öldürülen Emine Çöp ve Tuğçe Semiz cinayetinin şahidi olan ve saldırıdan felçli olarak kurtulan gencin itirafları şoke etti!





ATV’de ekranlara getirilen Müge Anlı ile tatlı Sert’te tüyler ürperten bir cinayet daha masaya yatırıldı. Kocaeli’de trafikte kırmızı ışık yandığı esnada çifte cinayete kurban giden kuzenler Emine Çöp (27) ve Tuğçe Semiz’in (22) dosyası deneyimli sunucu Müge Anlı’nın bile ağzını açık bıraktı. Emine Çöp ve Tuğçe Semiz isimli kuzenler trafik ışıklarında katledilmişti. Kan donduran vahşet, Müge Anlı’da da gündeme geldi. İddiaların odağındaki Oktay isimli şahsın olaydan bir gün önceki Instagram mesajı ise şoke etti.





Bu kişinin, profiline tarih atıp 3 yıldız koyduğu tespit edildi. Genç kızların ailesi bu durumu vahşetle ilişkilendirdi. Öte yandan olay günü genç kuzenlerin yanında olan ve saldırıdan yaralı olarak kurtulan ancak felç kalan Alihan H. ilk kez konuştu ve sırlarla dolu olan cinayete ilişkin dikkat çeken detaylara yer verdi.




Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …