Cuma , 19 Nisan 2024

MUĞLA ÇOK FENA SALLANDI ÇEVRE İLLERDE DE HİSSEDİLDİ! DENİZLİ VE YALOVA’DA DA DEPREM OLDU





Muğla’nın Datça ilçesinde birer gün arayla korkutan depremler oldu. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Muğla’nın Datça ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini duyurdu. Sarsıntının, deniz yüzeyinden 6.59 derinlikte oluştuğu belirlendi. Depremde ilk belirlemelere göre, herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.





Datça’da 28 Aralık Çarşamba günü de deprem meydana gelmişti. Çarşamba günü deniz yüzeyinden yaklaşık 50 kilometre derinlikteki depremin şiddeti 4.1 olarak açıklanmıştı… Bugün Yalova ve Denizli’de de deprem olmuştu.





YALOVA 3.3 İLE SALLANDI
Bugün Yalova’nın Çınarcık ilçesinde saat 13.29 sıralarında deprem meydana geldi. İstanbul’da da hissedilen sarsıntının şiddeti AFAD’ın sitesinde yer alan bilgilere göre 3.3 olarak açıklandı.





DENİZLİ 3.6 İLE SALLANDI
Denizli’de dün gece yarısı deprem oldu. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgilere göre, 00.23’de merkez üssü Pamukkale ilçesine bağlı Irganlı Mahallesi olan 3.6 büyüklüğünde orta şiddetli bir deprem meydana geldi.

Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …