Cumartesi , 20 Nisan 2024

Muharrem Sarıkaya’nın daha büyük skandalı ortaya çıktı! 7 aylık hamile kadına…





Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile röportaj yaparken İhlas Haber Ajansı (İHA) çalışanı Ahmet Demir’e tokat atan Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya’ya tepkiler sürüyor. Sarıkaya’nın Ahmet Demire’e uyguladığı şiddetin ilk olmadığı, geçmişte başka çalışma arkadaşlarına da saldırdığı ortaya çıktı. Habertürk’ün eski Ankara muhabiri Aslı Işık ve gazeteci Fergün Atalay da Muharrem Sarıkaya’nın kendilerine şiddet uyguladığını dile getirdi.





“KAYIT OLMADIĞI İÇİN BENDEN ÖZÜR DİLEMEDİN TABİİ”
Sarıkaya’nın Twitter’daki özür açıklamasını alıntılayan Gazeteci Atalay, “Muharrem abi, yıllar önce Ankara Devlet Konukevi’ndeki bir basın toplantısında konuşanı göremediğin gerekçesiyle itip kaktığın, mikrofonunu çekiştirdiğin muhabir de bendim. Ama kayıt olmadığı için özür dilemedin tabii. Zaten olayı da beni de hatırlamıyorsundur kesin” ifadelerini kullandı.





“SARIKAYA’NIN RUTİN HAREKETİ BU”
Habertürk’ün eski Ankara muhabiri Aslı Işık ise Twitter’da yaptığı paylaşımda, “Sarıkaya’nın rutin hareketi bu. Adam şiddeti öyle içselleştirmişti ki, 7 aylık hamileyken bana bundan çok daha fazlanı yapmıştı. Medyanın kelli felli abileri bunların hepsini biliyor. Yer Habertürk tarih: 7. 8.2009” dedi.

Sonraki Haber

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta ABD kaynaklarına göre İSRAİL, sabaha …