Cuma , 26 Nisan 2024

Müjde Ar’dan Erdoğan’a Sezen Aksu tepkisi Olay sözleri TT oldu





Cumhurbaşkanı Erdoğan tepki çeken şarkı sözüne yönelik, “Hakaretlerin bini bir para. Bütün bunların karşısında dimdik duracak olanlar sizlersiniz. Hazreti Adem efendimize kimsenin dili uzanamaz. O uzanan dilleri yer geldiğinde koparmak bizim görevimizdir. Havva validemize kimsenin dili uzanamaz. Onlara da had bildirmek bizim görevimizdir” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sezen Aksu için “Hazreti Adem efendimize kimsenin dili uzanamaz. O uzanan dilleri yeri geldiğinde koparmak bizim görevimizdir” demesine Müjde Ar’dan “Bundan sonra sıra sanatçıların dilinin kopartılmasına mı geliyor” yorumu geldi.
Öte yandan Minik Serçe’ye Megastar Tarkan ve Mustafa Sandal da destek vermiş. Tarkan, sosyal medya hesabı Instagram’dan Aksu ile fotoğraflarını paylaşarak şunları yazmıştı:





Öte yandan Minik Serçe’ye Megastar Tarkan ve Mustafa Sandal da destek vermiş. Tarkan, sosyal medya hesabı Instagram’dan Aksu ile fotoğraflarını paylaşarak şunları yazmıştı:





“Sezen Aksu şarkıları ve varlığı ile bu topraklarda vicdanın, kalbin sesi olmuş, ülkemizin en büyük değerlerindendir. Candır, canımızdır o. Son günlerde kendisine yapılan haksızlık, saygısızlık ve ayıp hiçbir zaman unutulmayacak, tarihe yazılacaktır. Bugünün tbt’si de Sezen’le yıllar önce gittiğimiz Tayland tatilinde, herkesi ekip baş başa gezip tozduğumuz, eğlendiğimiz, tanınmadan özgürlüğün tadını çıkardığımız unutulmaz anlardan olsun.”





“Sen otur oturduğun yerde! Gördüğüm kadarıyla bir gram aklın var onu da bu ülkenin en derin ozanlarından biri olan sanatçının ne dediğini anlamaya çalışmakla yakma güzel kardeşim. Bir şarkı sözünü böylesine çarptırmak akıl ve mantık dışıdır!”

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …