Cumartesi , 20 Nisan 2024

Murat Kurum’dan önemli açıklamalar! Çok merak edilen sosyal konut projesi hakkındaki tüm detaylar belli olacak





‘Altındağ Cinderesi Kentsel Dönüşüm Konutları Kura Çekilişi Töreni’ne katılan Murat Kurum, sosyal konut projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.
Bakan Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 10 Ekim Pazartesi günü sosyal konut arsa başvurularının detaylarını açıklayacağını belirterek, “İlk etapta şu an Ankara’mız için 36 bin konut yapılabilecek arsayı çalıştı arkadaşlarımız. İnşallah yarın rakamları netleştireceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız pazartesi günü hemşirelerimizle tüm milletimize paylaşıyor olacak… İstismarla, yalanla, çarpıtmayla, ikiyüzlü tavırlarla siyaset yapılmaz, eser üretilmez, millete hizmet edilmez. Milletimizin bu yalan siyasetine, istismar siyasetine karnı toktur. CHP liderinin sözde helalleşme çağrısının üstünü kazıyın, altında bu milletle büyük bir hesaplaşma göreceksiniz! Şunu sanmayın ki, biz Büyükşehir Belediyesi iş yapacaktı da biz engelledik, asla ve asla engellemedik… 12 Ağustos 2020 tarihinde valimizle, belediye başkanlarımızla, milletvekillerimizle birlikte Altındağ Cinderesi, Altın Şehir Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında temellerini attığımız yeni konutlarımızı hamdolsun söz verdiğimiz gibi tamamladık… 20 yılda bir asra bedel eseri, hizmeti, dev yatırımları sizlerin teveccühüyle gerçekleştirdik. Şimdi önümüzde yeni bir dönem var. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği “Türkiye Yüzyılı” başlıyor…” dedi.





Altındağ’da 451 yeni konut
Hüseyin Gazi Kültür Merkezi’nde konuşan Bakan Kurum, “12 Ağustos 2020 tarihinde valimizle, belediye başkanlarımızla, milletvekillerimizle birlikte Altındağ Cinderesi, Altın Şehir Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında temellerini attığımız yeni konutlarımızı hamdolsun söz verdiğimiz gibi tamamladık. Yerel seçimde geldik burada vatandaşlarımıza bir söz vermiştik. Dedik ki; ‘Biz Cindere’mizi güzelleştireceğiz. Cinderesi’nin çocuklarına daha iyi bir gelecek sunacağız. Konutlarınızı en kısa süre içerisinde yapacağız, teslim edeceğiz dedik. Bugün söz verdiğimiz gibi projemizi tamamladık. Projemiz Yeşil alanları, camisi, oyun alanları ve dükkânlarıyla Altındağ’a kazandırdığımız 451 yeni konutumuzda vatandaşlarımız mutlu huzurlu bir şekilde oturacak. Hayırlı olsun Ankara. Hayırlı olsun Altındağ! Sağlıkla, huzurla yaşayın. Bu sıcacık yuvalarda yavrularınızın, evlatlarınızın en güzel günlerine şahit olun. Bir ömür mutlu olun inşallah!” açıklamasını yaptı.




Sonraki Haber

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta ABD kaynaklarına göre İSRAİL, sabaha …