Perşembe , 25 Nisan 2024

NEDENİ BELLİ OLDU





ANNESİ BULDU
Bir süre sonra eve gelen annesi İ.A. kızını bo/ruya a/sılı buldu. İpi ke/serek kızını i/ndiren anne, hemen sağlık e/kiplerine haber verdi. T.A. eve gelen sağlık görevlilerince ambulansla Numune Hastanesi’ne ka/ldırıldı. Sağlık durumu k/ritik olan kız çocuğu, doktorların yaklaşık 1 saat süren mü/dahalelerine rağmen ku/rtarılamadı.



SINAVDA BAŞARISIZ OLUNCA BABASI KI/ZMIŞ
T.A’nın, önceki gün deneme sınavına girdiği ancak başarısız sonuç aldığı, bunun üzerine babasının kendisine ders çalışmadığı için kı/zdığı öğrenildi. Bu nedenle T.A’nın, anne ve babasının iş yerinde, kardeşinin de dershanede olduğu sırada sandalyeye çı/karak, evin giriş kapısının arkasındaki doğalg/az bo/rusuna kendisini a/tlama ipiyle a/stığı belirtildi.



BUGÜN TOPRAĞA VERİLDİ
Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi mo/rguna kaldırılan T.A’nın ce/nazesi, o/topsi işleminin ardından ailesine teslim edildi. T.A. bugün Yukarı Tekke Me/za/rlığı içindeki Ay Yıldız Camisi’nde pa/ndemi ku/ralları çerçevesinde kılınan ce/naze namazının ardından toprağa verildi. Ce/nazeye katılan aile ve yakınlarının büyük ü/züntü içinde olduğu görüldü.

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …