Cuma , 29 Mart 2024

..Neler yaşamış kadın yazık ya!





Kardeşi aralarını bozdu Güzel oyuncu Emine Ün, 2003 yılında kendisi gibi oyuncu olan Emre Kınay ile evlenmişti. 6 yıl süren evlilik bazı anlaşmazlıklar yüzünden bitti. Ünlü oyuncunun Emre Kınay’dan Duru adında bir kızı oldu. Sonrasında Tolga Karakaş ile aşk yaşamaya başlayan Emine Ün, 2012 yılında dünya evine girdi. Geçtiğimiz yıl bir anda boşanan çift arasında yaşananlar bugüne kadar gizli kalmıştı.





Ancak Emine Ün, yaşadığı ihanetleri dile getirdi. Duyanlar kulaklarına inanamadı. İşte detaylar… İddialara göre güzel oyuncunun eski eşli Tolga Karakaş, Emine Ün’ün kız kardeşi Mine Ün ile iş ortaklığı yapıyordu. Bir süre sonra iş ortaklığıyla başlayan ilişki büyük bir aşka dönüştü. Evliyken baldızıyla i-lişki yaşadı. Bunu öğrenen Emine Ün, hemen Tolga Karakaş ile evliliğini bitirdi ve kardeşi Mine Ün’ü hayatından çıkardı. Mine Ün, Tolga Karakaş ile birlikte yaşarken çocuklarını da kendi evinde bakıcılarıyla bıraktı.





Mine Ün ve Tolga Karakaş şimdilerde ise İstanbul Caddebostan taraflarında bir evde yaşıyorlar. Mine Ün ve Tolga Karakaş geçtiğimiz günlerde bir mekan çıkışında görüntülenmişti. Tolga Karakaş “Yanlış anlaşılma olmasın. Yanımdaki hanımefendi Emine Hanım’ın kız kardeşidir” demişti.

Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …