Cuma , 26 Nisan 2024

Nihat Doğan hamile kalan Arzu Doğan’la alelacele evlenmişti! Canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.





“CİĞERİMDEN PARÇA KOPTU”
Nihat Doğan hamile kalan Arzu Doğan’la alelacele evlenmişti! Bebeğin cinsiyetini açıkladı ardından gözyaşlarına boğuldu.
Nihat Doğan’ın evlendiği haberi herkesi şoke etti. Bir süre Al Sana Haber programında sunucu olan Nihat Doğan o dönem bir güzellik merkezine ortak olmuştu.
Erol Köse’nin iddiasına göre bu dönemde güzellik merkezinin diğer ortağı Sevim ile aşk yaşayan Nihat Doğan sevgilisinden ayrıldı. Ayrılık kararı sonrası ortak olduğu güzellik merkezini sevgilisine veren Nihat Doğan aradığı aşkı ise İranlı hayranında buldu.





Nihat Doğan, İranlı hayranıyla sessiz sedasız dünya evine girdi. Yaklaşık bir yıldır birlikte olan çift, aile arasında kıyılan sade bir nikâh töreniyle evlendi. Sürpriz bir nikâhla evlenen ünlü şarkıcının eşinin adının ‘Arzu’ olduğu öğrenildi.
Hamilelik haberi düğünün önüne geçerken ünlü türkücüden konuyla ilgili jet hızıyla bir açıklama geldi. Hamilelik haberlerine açıklık getiren Doğan, şunları söyledi:





“Arzu Hanım’ın peşinden çok koştum, evlenmek için çok uğraştım. Sonra annemle İran’a gidip ailesinden istedik”
Baba olacağı için heyecanlı olduğunu da sözlerine ekleyen Doğan, şöyle devam etti: “Dostlarımız haber vermeden evlendiğimiz için kırılmış ama bebek için elimizi çabuk tutmak istedik. Allah nasip ederse, daha sonra büyük bir düğün yapacağız”

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …