Perşembe , 25 Nisan 2024

Nihat Doğan, Kaan Arkın’ın babası için dedikleri..





Doğan TV programında Arkın için “Ya kardeşim Atatürk ile Cüneyt Arkın’ın ne alakası var? Atatürkçü rejimle Cüneyt Arkın’ın ne alakası var? Cüneyt Arkın’ın da ben bir adet Atatürkçü filmini bilmiyorum. Cüneyt Arkın’ın Atatürkçülük’le hiçbir alakası yok” dedi.





Bunun üstüne Murat Arkın’dan kapak gibi yanıt geldi!
Tüm takipçilerimden özür dileyerek bu paylaşımı yapıyorum. Fakat sizden gelen üzüntünüzü dile getiren binlerce mesaj sonunda iki sözcük etmeye karar verdim. Nihat’çım, bu söylediklerinden mutlaka seni suçlu tutmuyorum. Üç adet kaset çıkarmaya çalışırken 100 senelik Türk Sineması’nın 50 senesine emek vermiş Cüneyt Arkın’ı fark etmemiş olmak senin suçun değil.





Cüneyt Arkın Türk halkına hizmet eder iken vucudunda kırılmadık kemik kalmamış olmasına karşın oğlunun yardımı ile sahnede dimdik yürürken Türk halkının karşısına çıktığın bir programda koltukta bile yayılarak oturman senin suçun değil. Suçlu bizleriz. Suçlu, seni senin bildiğin Nihat Doğan yapanlar. Seni para ödeyerek o bölgeye oturtanlar ve seni izleyemeye ayıracak zamanı olanlar.

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …