Çarşamba , 24 Nisan 2024

O BÖLGELERDE KUVVETLİ YAĞMUR VE RÜZGAR





KUVVETLİ YAĞIŞ U’YARISI:
Sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde beklenen yağışların yarın Trakya ile Aydın, İzmir’in güney ve doğusu, Muğla, Adana’nın güneyi, Osmaniye, Hatay, Burdur’un doğusu, Isparta’nın güneyi, Adıyaman, Ş. Urfa’nın batısı ile G. Antep çevrelerinde kuvvetli, Antalya’nın doğusu (İbradı, Akseki, Gündoğmuş ve Alanya ilçelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/metrekare/12 saat); Aksu, Serik ve Manavgat ilçelerinde yerel olarak çok kuvvetli (50-75 kg/metrekare/12 saat) olması beklendiğinden su baskını, yıldırım, deniz üzerinde hortum oluşumu, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunmalıdır.





ÇIĞ U’YARISI:
Akdeniz Bölgesi’nin yüksek kesimlerinde (Toros Dağları), İç Anadolu’nun güneyinde ve doğusunda (Konya, Karaman ve Niğde’nin Toros Dağları kesimi ile Kayseri ve Sivas’ın yüksek kesimleri), Karadeniz Bölgesi’nin iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu Bölgesi’nde yüksek kar örtüsü bulunan eğimli yerlerde çığ ihtimali olmasından dolayı meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerekmektedir.





MARMARA
Parçalı ve çok bulutlu, yarın batısı ile zamanla güney ve batı kesimlerinin yağmur ve sağanak , Trakya’nın yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Trakya’da yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

EDİRNE 9°C, 17°C
Parçalı ve çok bulutlu, yarın yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İSTANBUL 9°C, 16°C
Parçalı ve çok bulutlu





KOCAELİ 8°C, 20°C
Parçalı ve çok bulutlu, yarın zamanla güney kesimleri yağmurlu
TEKİRDAĞ 6°C, 15°C
Parçalı ve çok bulutlu, yarın yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı
EGE
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın İzmir’in güney ve doğusu ile Aydın ve Muğla çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

A.KARAHİSAR 4°C, 12°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu





DENİZLİ 7°C, 16°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı

İZMİR 12°C, 18°C
Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın güney ve doğu kesimlerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

MUĞLA 4°C, 13°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın yer yer kuvvetli olması bekleniyor.





AKDENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın Burdur’un doğusu, Isparta’nın güneyi, Hatay, Adana’nın güneyi ve Osmaniye çevreleri ile Antalya’nın İbradı, Akseki, Gündoğmuş ve Alanya ilçelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/metrekare), Antalya’nın Aksu, Serik ve Manavgat ilçelerinde yerel olarak çok kuvvetli (50-75 kg/metrekare) olması bekleniyor. Bölgenin yüksek kesimlerinde (Toros dağları) yüksek kar örtüsü bulunan eğimli yerlerde çığ ihtimali bulunmaktadır.





ADANA 9°C, 19°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın güney kesimlerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.





ANTALYA 13°C, 17°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların İbradı, Akseki, Gündoğmuş ve Alanya ilçelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/metrekare), Aksu, Serik ve Manavgat ilçelerinde yerel olarak çok kuvvetli (50-75 kg/metrekare) olması bekleniyor.





HATAY 11°C, 18°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ISPARTA 6°C, 10°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın öğle saatlerinden sonra güney kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.





İÇ ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren Sivas dışında bölge genelinin aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis ve pus olayı bekleniyor. Bölgenin güney ve doğusunda (Konya, Karaman ve Niğde’nin Toros Dağları kesimi ile Kayseri ve Sivas’ın yüksek kesimleri) yüksek kar örtüsü bulunan yerlerinde çığ ihtimali bulunmaktadır.

ANKARA 5°C, 13°C
Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu,

ESKİŞEHİR 5°C, 14°C
Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu,





KAYSERİ 2°C, 13°C
Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu,

KONYA 5°C, 13°C
Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde yağmurlu

Sonraki Haber

Emeklilerin Kartı Kullanımı

Emeklilerin Kartı Kullanımı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, dar gelirli emeklilere yönelik özel bir uygulama …