Perşembe , 25 Nisan 2024

O İLLERİMİZ İÇİN KUVVETLİ KAR YAĞIŞI VE RÜZGAR-





Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Batı Karadeniz, (Amasya ve Çorum hariç) Orta ve Doğu Karadeniz, İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevreleri ile Çanakkale’nin iç, Balıkesir’in kuzey kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, yarın (Pazartesi) sabah saatlerinden itibaren Artvin çevreleri ile Rize’nin iç ve doğu kesimlerinde kuvvetli ve yoğun olması bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun eğimli ve yüksek kesimlerinde çığ riski bulunmaktadır.





HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemiz genelinde mevsim normallerinin 2-5 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor.

MARMARA
Parçalı, yer yer çok bulutlu, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova çevreleri ile Çanakkale’nin iç, Balıkesir’in kuzey kesimlerinin yağmur ve karla karışık yağmurlu, yükseklerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın bölgenin güneybatısında kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor. Doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.





EDİRNE -1°C, 8°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu
İSTANBUL 3°C, 7°C
Çok bulutlu, bu akşam ve gece saatlerinde yağmurlu, yüksekleri karla karışık yağmurlu

KIRKLARELİ -2°C, 7°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu

KOCAELİ 2°C, 8°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde yağmur ve karla karışık yağmurlu

EGE
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor. İç kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR -7°C, 3°C
Parçalı ve az bulutlu
DENİZLİ -1°C, 10°C
Az bulutlu

İZMİR 4°C, 13°C
Az bulutlu





KÜTAHYA -6°C, 3°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu
AKDENİZ
Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

ADANA 3°C, 14°C
Az bulutlu

ANTALYA 5°C, 16°C
Az bulutlu

HATAY 0°C, 12°C
Az bulutlu

K.MARAŞ -1°C, 5°C
Az bulutlu





İÇ ANADOLU
Parçalı ve az bulutlu, doğusunun yer yer çok bulutlu, yarın (Pazartesi) sabah saatlerinde Sivas çevrelerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

ANKARA -3°C, 5°C
Parçalı ve az bulutlu

ESKİŞEHİR -5°C, 4°C
Parçalı ve az bulutlu

KONYA -9°C, -3°C
Parçalı ve az bulutlu

SİVAS -18°C, -3°C
Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazartesi) sabah saatlerinde hafif kar yağışlı





BATI KARADENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri yağmur ve karla karışık yağmurlu, iç kesimleri kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

BOLU -5°C, 3°C
Çok bulutlu, gece saatlerinde kar yağışlı

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …