Cuma , 29 Mart 2024

Okula Giden Öğrencisi Olan Aileye 850 TL Nakit Ödeme





Aşılamada kat edilen mesafe ve hızla düşen vaka sayıları sonrası 2021-2022 eğitim öğretim yılı yüz yüze eğitim modeliyle gerçekleşecek. Şimdiden tüm hazırlıklar yapıldı. Milyonlarca anaokulu, ilk ve ortaokul, lise ve üniversite öğrencisi sıralara dönüş yapacak. Devlet, yeni eğitim öğretim yılı öncesi ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına eğitim – öğretim yardımı da yapıyor! Her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitim öğretim masraflarına nakit para yardımı ve eşya desteği sağlanacak. Okullar açılmadan siz de başvuru yapabilirsiniz! Devletten öğrencilere 850 TL eğitim öğretim yardımı!





Tüm detayları sizler için hazırladık…Milyonlarca öğrenciye okullar açılmadan önce büyük müjde geldi! Koronavirüs salgını nedeniyle uzun süredir devam eden uzaktan eğitim modeli artık yerini yüz yüze eğitime bırakıyor. Böylece öğrenciler artık okullarda, sıralarına oturabilecek. Şimdi büyük bir heyecanla 2021-2022 Eğitim Öğretim yılının başlaması bekleniyor. Veliler ve öğrenciler bir yandan da okullar açılmadan kırtasiye ve giyim gibi eksiklerini gidermeyi planlıyorlar.





Bu noktada Devlet tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ve öğrencilere destek imkanları sunuluyor. Nakit para yardımından kırtasiye yardımına, okul üniforması yardımından ekipman desteğine kadar pek çok kalemde sosyal yardımlar hayata geçiriliyor. Devlet, 2021-2022 eğitim öğretim yılının yüz yüze yapılmasından önce okul alışverişi yapacak durumu olmayan öğrencilere destek sağlıyor. Başvurular başladı! Peki okul öncesi yardım için başvuru nasıl yapılır? Okullar açılmadan milyonlarca öğrenciye eğitim yardımı başvuruları başladı mı?





Başvuru ekranı!Okullar resmen açılıyor. Koronavirüs pandemisinde ülkemizde düşen vaka sayıları ve aşılamada hızla alınan mesafe sonrasında yeni eğitim öğretim yılının hem MEB hem de YÖK tarafından uzaktan değil yüz yüze eğitimle geçirilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Bu süreçte milyonlarca öğrenci de okullara kalıcı olarak dönmenin heyecanını yaşıyor. Şimdiden okul öncesi eksiklerin giderilmesi için alışverişler başladı. Öğrenciler kırtasiye masrafları, okul üniformaları vb. eksikleri için alışveriş yapıyor. Veliler de bu dönemde çocukları için en iyisini isteyip alışveriş için harcamalara başladılar.




Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …