Cuma , 29 Mart 2024

Öldükten sonra neler olduğunu duyunca





Esra Oflaz ölünce ne gördü, ne duydu, ne yaşadı?
İş kadını Esra Oflaz Güvenkaya birçok yabancı kanalın temsilciliğini yapıyor. MTV, National Geographic , Eurosport , RTL ve Lifetime gibi pek çok ulusal kanalın temsilcisi. New York Üniversitesi’nde Uluslararası İş ve Finans Eğitimi alan Esra Oflaz, zengin ve ünlü bir aileye sahip. Bu TV imparatorluğunu ise, öz kızını taciz eden abisi Fatih Oflaz ile birlikte kurdu. 2018 yılında ortaya çıkan bu sapkınlık sonrasında Esra Oflaz beyin kanaması geçirdi. Tam 5 kez ölüm deneyimi yaşamış. Bunlardan en çarpıcı olanı ise 18 yaşında geçirdiği kaza oldu. Peki öldükten sonra ne oldu?





Ölünce ne oluyor?
Esra Oflaz’ın 18 yaşında yaşadığı kazada olanları “18 yaşındayım… Annem, babamı terk etmişti. Anneannemin vefatıyla anneme mirası kalmıştı ve annem özgürlüğüne kavuşabilmişti. Beni de babamla bırakmıştı giderken. Tam o dönemin sonrasında yaşadım kazayı. Arkadaşımla beraber saç kestirmeye gidiyorduk, ağzımızda da bir patates cipsi, o ekşi tadı bugün gibi hatırlıyorum. Bugün bile patates cipsi hâlâ yiyemem.” sözleriyle anlattı.




Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …