Cuma , 29 Mart 2024

Ölüme yaklaşan ünlü sunucunun eşi yürek burktu: Beni bekleyen büyük acıyla nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum!





Belki biraz içiniz kararacak ama herkesin bildiği gerçek bu… Hayat ile ölüm iç içe… Herkes günün birinde bu dünyadaki serüveninin biteceğini bilerek sanki hiç öyle bir gerçek yokmuş gibi yaşıyor. Belki de normal bir şekilde yola devam etmenin tek yolu bu. Ama öte yandan tıpkı bir süre önce tedavisi olmayan ve giderek her yanına yayılan hastalığı yüzünden sayılı günleri olduğunu açıklayan ünlü sunucu gibi olanlar var. Yüzündeki gülümsemesi hiç silinmeyen, bu dünyadaki serüvenine, ailesiyle birlikte mümkün olduğunca çok güzel anı sığdırmak isteyen sunucu, kendi deyimiyle “son bayramını” yani son Noel’ini de böyle geçirmeye karar verdi. Kendi gerçekleriyle yüzleşme konusunda ne kadar cesur olduğunu yaptığı açıklamalarla bir kez daha gözler önüne serdi: “Bu benim ailemle birlikte geçirdiğim son Noel. Ama bunu çocuklara söylemedik. Çünkü öylesine güzel vakit geçiriyorlar ki neden onların kalbini kıralım?”





BİRLİKTE OLACAKLARI SON KUTLAMA
Bu üzücü öykünün kahramanının bir dönem kamera karşısına geçtiği, hastalığı ortaya çıktıktan sonra yapımcılar tarafından sözleşmesi yenilenmeyen yani işsiz kalan Jonnie Irwin olduğunu olayı başından bu yana takip edenler zaten biliyor. Sunuculuğunu üstlendiği A Place In The Sun adlı emlak içerikli programla tanınan 49 yaşındaki Irwin ve eşi Jess, kendi deyimiyle “Irwin’in son Noel’ini” nasıl geçireceğini İngiliz Daily Mail gazetesine anlattılar.




Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …