Salı , 23 Nisan 2024

Ölüme yaklaşan ünlü sunucunun eşi yürek burktu: Beni bekleyen büyük acıyla nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum!





KÜÇÜK ÇOCUKLARA UNUTULMAZ BİR ANI BIRAKMAK
Jess Irwin “Bir aile partisi planlıyoruz. Annem, babam ve erkek kardeşim Freddie” diye konuştu. Evlerinde düzenleyecekleri bu partinin çok özel olması için ellerinden geleni yaptıklarını ve konuk listesinin kabarık olduğunu ekledi genç kadın. Kız kardeşleri, onların eş ve çocukları, en yakın arkadaşları… Amaç ise Jonnie Irwin ile Jess Irwin’in, babalarıyla geçirecek kısıtlı zamanları kalan üç küçük oğlu; iki yaşındaki Ikizler Rafa ve Cormac ile dört yaşındaki Rex’e unutulmaz bir anı bırakmak.





‘OLMAK İSTEMEDİĞİMİZ BİR YERE DOĞRU GİDİYORUZ’
Yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle kendisine kısa zamanı kaldığı söylenen Jonnie Irwin “Bana yaşayacak aylarım kaldığı söylendi. Aslında olmak istemediğimiz bir yere doğru gidiyoruz” diyerek durumunu anlattı. Fakat ortada ilginç bir durum da var. Irwin’e kanser teşhisi 2020 yılında konuldu. O dönemde “yaşayacak ayları” kaldığı söylenmesine rağmen Jonnie Irwin, iki yıl hayata tutunmayı başardı. Irwin’in anlattığına göre akciğerinden başlayan hastalığı, beynine ve karaciğerine de sıçradı.





İFLAH OLMAZ BİR İYİMSERLİKLE DARAĞACINDA BEKLER GİBİ BİR KARAMSARLIK
İtiraf ettiğine göre Jonnie Irwin’in ruh hali cesur bir iyimserlikten sanki darağacının yanında sırasını bekliyormuş gibi bir karamsarlığa uzanıyor. Ama o olaya tamamen gerçekçi bir şekilde yaklaşıyor: ” İnsanlar bana bunu yeneceğimi ve iyi olacağımı, endişe etmemem gerektiğini söylüyor. Ama muhtemelen öyle olmayacak” diyerek duygularını anlatıyor. Irwin’in tedavisi aslında başlarda kötü gitmiyormuş. Hastalığı uzak tutmak ve geriletmek için uygulanan tedavi başarılı olsa da aradan geçen zaman içinde yayılma, doktorları bile şaşırtan bir hızla gerçekleşti.




Sonraki Haber

Kurban için emekliye müjde

Kurban için emekliye müjde Emeklilere müjde! Kurban Bayramı’na 57 gün kala ortaya çıktı Cumhur İttifakı’nın …