Çarşamba , 24 Nisan 2024

Ölüme yaklaşan ünlü sunucunun eşi yürek burktu: Beni bekleyen büyük acıyla nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum!





‘YAS TUTMAMAYA ÇALIŞIYORUZ’
Jonnie Irwin hastalığının kendisini nasıl etkilediğini de gizlemiyor. Aile olarak olabildiğince normal hayatlarını sürdürmeye çalıştıklarını anlatıyor. “Yas tutmamaya ve her günü en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Ben hala çalışıyorum. Seslendirme yapıyorum. Olumlu düşünceler üretmeye çalışıyorum. İnsanlar bana nasıl bu kadar iyimser kalabildiğimi soruyor. Aslında bir çeşit rol yapıyorum.”
Jonnie Irwin, kendi deyişiyle hastalıkla “inadı” sayesinde mücadele ediyor. Bu konudaki görüşlerini şöyle özetliyor: “Büyük olasılıkla, olumlu yaklaşmaktan çok inatçıyım. Her gün bir şeyler yapma konusunda kararlıyım. Oturduğumda kendimi suçlu hissediyorum.





‘SON AYLARDA BİZİM İÇİN ELİNDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPTI’
Jonnie Irwin’in karısı Jess de içindeki büyük korkuları bastırıp ona destek olmaya çalışıyor anlattığına göre. Kocasının, ilerleyen hastalığına rağmen bir köşede oturmadığını hatta evde bazı yenileme çalışmaları yapıldığını anlatıyor. Bütün bunların da Jonnie’nin dikkatinin, kendisinden ve hastalığından uzaklaşmasını sağladığını belirtiyor. Genç kadın “Jonnie’nin son aylarda bana ve çocuklara bakmak için elinden gelenden fazlasını yaptı” diyor.

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …