Çarşamba , 17 Nisan 2024

Ölüme yaklaşan ünlü sunucunun eşi yürek burktu: Beni bekleyen büyük acıyla nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum!





‘BENİ VURACAK BÜYÜK ACI KORKUTUCU’
Fakat her ne kadar iyimser kalmaya çalışsa da Jess Irwin o kadar da umut dolu değil. Bunu da şu sözlerle anlatıyor, kocasını yitirme korkusu ve acısı yaşayan üç çocuk annesi kadın: ” Bu üzüntü beni korkutuyor. Önümde bekleyen acı benikorkutuyor. Aslında kendimle ilgili karanlık düşüncelerim olmadı hiç. Ama şimdi bu üzüntüyle nasıl başa çıkacağımı düşünüyorum. Çocuklarım için buna mecbur kalacağımı biliyorum. Sırf onlar için yüzüme bir gülümseme yerleştirmem gerekecek. Ama beni vuracak olan büyük acı beni gerçekten endişelendiriyor.”





NİYE ÇOCUKLARIN KALBİNİ KIRALIM?’
Jonnie ve Jess Irwin, “birlikte son kez” dedikleri bu Noel’in üç küçük çocukları için unutulmaz anılara sahne olması amacında olduklarını gizlemiyor. Onlara bunun birlikte, bir aile olarak son Noelleri olduğunu söylemeyeceklerini belirtiyorlar. Bunun nedenini de şöyle açıklıyorlar: ” Bu gerçeği onlara söylemeyeceğiz. Bu kadar neşeli ve mutluyken, bu kadar keyif alıyorlarken neden onların kalbini kıralım!”





‘KİRLİ BİR SIR SAKLIYORUM’ 2020 yılında, program çekimi için gittiği İtalya’da yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle doktora gittikten sonra kanser olduğunu öğrenen Jonnie Irwin, iki yıl gizli tuttuğu bu gerçeği Hello dergisine verdiği röportajda açıklamıştı. “Kirli bir sır saklıyorum” diyen Irwin, hastalığı hakkında samimi sözler sarf etti. İngiltere’de TV1 kanalında yayınlanan A Place in the Sun ve BBC’de ekrana gelen Escape to the Country adlı programlarla ünlenen Jonnie Irwin, bundan iki yıl önce teşhis aldığını ve kendisine altı ay ömür biçildiğini söyledi. Fakat buna rağmen, hastalıkla mücadele etti ve bugünlere geldi.

Sonraki Haber

NİSAN AYINDA ÇİFTE ÖDEME!.

NİSAN AYINDA ÇİFTE ÖDEME!. Emeklilere ödemeler hazırlanıyor. Kim ne kadar ek ödeme alacak hesaplandı ve …