Cuma , 19 Nisan 2024

ONBES GÜN ÖNCE





Halk eğitim kursu 20 kursu “k/urbanlık bölümü” düzenlenecek. Ke/sim yerlerinde, kasaplık belgesi veya bölüm elemanı kurslarından alınma kurstan hazırlanma ve eğitim belgesi olanlar görevlendirilecek. Ke/sim yerlerinde kesimlerin daha düzenli yapılması zamanının ve okulunun, yeni tip koronavirüs (K/ovid-19) bulaşma en aza indirmek için uygulanacaktır. Ke/sim yapılmaması ilk önce yoğunlaştırmak için için malzeme alınacak. Ku/rban satış yerleri, İstanbul’da bayramdan 15 gün, diğer illerde ise 1 ay önce hazır hale getirilecek ve bu sevkiyattan öncelik hayvan girişine izin verilmeyecek.





K/e/sim yapılmaması ilk önce yoğunlaştırmak için için malzeme alınacak. Ku/rban satış yerleri, İstanbul’da bayramdan 15 gün, diğer illerde ise 1 ay önce hazır hale getirilecek ve bu sevkiyattan öncelik hayvan girişine izin verilmeyecek. K/e/sim yapılmaması ilk önce yoğunlaştırmak için için malzeme alınacak. Ku/rban satış yerleri, İstanbul’da bayramdan 15 gün, diğer illerde ise 1 ay önce hazır hale getirilecek ve bu sevkiyattan öncelik hayvan girişine izin verilmeyecek.





İstanbul’a ku/rbanlık hayvan girişleri 5 Temmuz’dan itibaren başlayacak. Ku/rban yer aldığın anlatıldığına göre, denetimlerde uygun kullanım için uygun olduklarına inanılırken kullanılmayacak şekilde anlatılacak (X) tarafından işaretlenerek işaretlenecek şekilde tasarlanacak. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .




Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …