Cuma , 19 Nisan 2024

Önceki akşam sahne alan eşini dinlemeye giden ünlü şarkıcı, gecenin sonunda mekandan çıkarken eşiyle mesafeli bir şekilde yürüdü.





DEDİKODULARIN ARDINDAN İLK PAYLAŞIM
Ayrıca annesinin nikahına katılmayan ve Sayan ile küs olduğu konuşulan Oğulcan Engin’den de yeni bir paylaşım gelmişti. Seda Sayan’ın Ökten ile birlikteliğine karşı olduğu öne sürülen Engin, annesiyle fotoğrafını Instagram hesabından yayınlamıştı. Oğulcan Engin, “Anneler Günü” temalı gönderisiyle haklarında çıkan söylentileri yalanlamış olmuştu.





SÜRPRİZ NİKAH Öte yandan Sayan ve Ökten’in, 7 Mayıs’ta Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da evlenmesi bekleniyordu. Ancak ikili, vizede yaşanan problemler nedeniyle geçtiğimiz hafta İstanbul’da dünyaevine girmişti. Gerçek ismi “Aysel Gürsaçer” olan sanatçı, “Ökten” soyadını almıştı.





“EVLENECEK ZAMAN TAM BU ZAMANMIŞ”
Seda Sayan, daha önce verdiği bir röportajda ise, “Çocuğumun babası hariç geri kalan evliliklerimi saymıyorum. Evlenecek zaman tam bu zamanmış. Daha dinginleştim, şimdi yanımda biri olsun isterdim. Benimle 7. kez evlenmek için çabalayanlar var ama bende bir çaba yok.” demişti.

Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …