Cuma , 29 Mart 2024

Onlarca Doktor Kızının Egzamasına Çare Bulamadı, Anne Çareyi Market Rafında Şans Eseri Buldu





Evie Rae’nin hastalığına çözüm bulunamazken vücudu yara ve bere içinde kaldı. Hastalığı, küçük kızı uykusuz bırakıyordu ve sinirlendiriyordu.
Paige bir gün yerel bir eczaneye gitti. Gözüne bir krem takıldı. Çaresiz bir şekilde kremi aldı ve eve gitti. Eve gider gitmez kremi kızının yaralarına sürdü. İlginç bir şekilde bir hafta içinde kızının yaraları geçti. Krem mucizevi bir şekilde işe yaradı.





Anne, Daily Mail’e “Rafta sıradan bir krem gördüm. Kızımın fındığa, soyaya ve yumurtaya alerjisi var. O yüzden verdiğim kremlerin içinde yer alanlara her daim dikkat ederim. Neyse ki bu kremde hiçbiri yoktu. Birkaç gün içinde kızımın cildi düzelmeye başladı. Gözlerime inanamadım” dedi.





Kremin adı ‘Childs Farm Moisturizer’ ve sadece 5 dolar. İngiltere’deki birçok eczanede bulunuyor. Ayrıca Amazon gibi sitelerden de satın alınabiliyor. Krem ayrıca dermatologlar tarafından da onaylanmış.

Paige üründen o kadar memnun kaldı ki Facebook’taki gönderisinde kremin adını paylaştı. Gönderiyi 30 binden fazla kişi paylaştı.
Evie Rae’nin kremi kullanmaya başladıktan sonra cildinde en küçük bir sorun çıkmadı. Mucizevi krem ilginç bir şekilde kızı iyileştirdi. Artık çok mutlu.

Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …