Perşembe , 28 Mart 2024

ONUR ALP’TEN ACI HABER GELDİ





Türkiye’nin konuştuğu Onur Eker olayında ka/hreden haber geldi. İki gün önce bayram nedeniyle Yeşilova Mahallesi’nde oturan dedesi Zühtü Erdoğan’ın yanına giden Onur Alp Eker, dedesi Zühtü Erdoğan’la birlikte ku/rbanda ke/smek için koyun almaya gitti. Dönüş yolunda koyunu ka/çıran ikili, ormanlık alana doğru koyunu t/akip etti. Ancak Onur Eker, bir süre sonra gözlerden ka/yboldu.





GEÇ SAATLERE KADAR ARANDI
Zühtü Erdoğan, yakınlarıyla yaptığı aramadan sonuç alınamayınca polis ve jandarmaya haber verildi. Polis ve jandarma gece geç saatlere kadar bölgede arama yaptı ancak Onur Eker bulunamadı. Dün de havadan helikopter de/stekli yapılan çalışmalarda termal kamera ve drone kullanıldı. Ancak yine Onur’un izine rastlanmadı.





KA/HREDEN HABER GELDİ
Onur Alp Eker’i arama çalışmalarında ka/hreden haber, akşam saatlerinde geldi. Bölgeden aktarılan ilk bilgilere göre Kırıkkale Üniversitesi öğrencisi, 20 yaşındaki Onur Alp Eker’in ca/nsız be/denine ulaşıldığı bildirildi. Eker’in nasıl ve neden ö/ldüğüyle ilgili henüz net bir bilgi yok.

Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …