Cuma , 29 Mart 2024

Onur Buldu’dan Tüm Türkiye’yi Üzen Haber Geldi





onurbuldu.jpg GÜLDÜR GÜLDÜR’E VEDA MI EDİYOR? Show TV’nin başarılı yapımlarından olan Güldür Güldür Show’da sürpriz bir ayrılık haberi ortaya atıldı. Bilal karakterine hayat veren Onur Buldu’nun Güldür Güldür’den ayrıldığı iddia edildi. Hayranları tarafından yapılan yorumlarda ünlü oyuncu, yeni bir yapımda yer alması nedeniyle projeye veda edeceği söylendi.





ONUR BULDU’DAN MERAKLANDIRAN FOTOĞRAF Bu iddialar sonrası sessizliğini koruyan Onur Buldu’dan ise dikkat çeken bir paylaşım geldi. Güldür Güldür Show ekibinin makyözü ile birlikte fotoğrafını paylaşan Buldu kafaları karıştırdı. Yaptığı paylaşımın altına çok sayıda yorum gelirken bazıları Buldu’nun projeden ayrılmasına ilişkin “Abi, senin için Güldür Güldür Show’u izliyoruz” şeklinde yorumlar yaptı. Diğer yorumlar arasında ise dikkat çeken bir yorum meraklandırdı. Yapılan yorumda “Onur Buldu projeden ayrılıyor” diyerek sürpriz iddia ortaya atıldı. Fakat şoke eden karara ilişkin yapım ve Onur Buldu’dan henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …