Salı , 23 Nisan 2024

Orman Yangınlarına İlişkin Korkunç Kehanet Gerçek Oldu





BABA VANGA’NIN 2021 KEHANETLERİ NELER? Ölmeden önce Baba Vanga ile tanışan ve ünlü kâhini ziyaret eden Bulgar sporcu ve antrenör Neshka Stefanova Robeva, Baba Vanga’nın koronavirüsü bildiğini yazdı. Açık yığın sosyal medya hesabı üzerinden duyuran 73 yaşındakİ Robeva, “Baba Vanga, onu yıllar önce ziyaret ettiğimde bana, ‘Neshka, korona hepimizin üzerinde olacak’ demişti.





O zaman ne demek istediğini anlayamamıştım. Çünkü korona kelimesi Bulgarcada, koruma ve Rusya’nın ülke dışında hakimiyeti geliyordu. Ben de bunun bütün ülkenin Rusya’nın gönderimini söylemek istediğin sandım. Sadece durumu şimdi anladım.” dedi. 2021 – Dünya’nın yörüngesinde hafif bir kayma oluşuyor.





2025 – Avrupa’da hala çok düşük bir nüfus var. 2028 – Yeni bir enerji keşfediliyor. Dünya’da açlık azalıyor. Venüs’e insanlı aracı gönderiliyor. 2033 – Kutuplardaki buzullar eriyor. Okyanusların su seviyesi yükseliyor. 2043 – Dünya ekonomisi düzeliyor. Müslümanlar Avrupa’ya egemen oluyor. 2046 – Onun tür organı üretilebiliyor. Organ değişimi en iyi U-davi yöntemi haline geliyor. 2066 – Müslüman Roma’nın saldırısı karşısında ABD yeni bir silah deniyor – klimatik bir silah. Ani ısı düşüşü oluşuyor. 2076 – Komünizm. 2084 – Doğa yenileniyor. 2088 – Yeni bir hastalık çıkıyor, insanlar birkaç saniyede yaşlanıyor.

Sonraki Haber

Kurban için emekliye müjde

Kurban için emekliye müjde Emeklilere müjde! Kurban Bayramı’na 57 gün kala ortaya çıktı Cumhur İttifakı’nın …