Perşembe , 28 Mart 2024

OTELDEN KAÇTI BA’KŞN NEREYE GİTTİ





“BİZ ONU TUTACAĞIZ DİYE BÖYLE YAPIYORSUN! TUTMAYACAKLAR, GÖR”
Stüdyoda Arife Gökçe’nin oğlu ile Sinan arasında tartışma çıktı. Müge Anlı Sinan’a “Dün de aynısını yaptım. Adama ‘sen erkek değilsin’ deyip… Biz onu tutacağız diye böyle yapıyorsun. Tutmayacaklar, bırakacağım, gör” diye tepki gösterdi. Doktor Şevki Sözen ise Sinan’ın yayın arasında “Erkek olsan gelir beni öldürürdün” diyerek insanları tahrik ettiğini söyledi.





“BİR TEMİZ DÖVECEK…”
Stüdyoda Arife Gökçe’nin oğluysa Sinan arasında çıkan tartışmada gerilim artınca çok sayıda kişi araya girmek durumunda kaldı. Bu anlara tepki gösteren Müge Anlı Sinan’a “Eğer üzerine saldırmasını istiyorsan biz engel olmayalım. Sen adama sürekli erkek misin diyorsun o da senin üstüne saldırıyor. Böyle çok kolay komedi filmlerinde oluyor ya tutmayın deyip millete laf söyleyenler. Aynı hesabı yaşıyoruz. Stüdyoda buna müsaade edemem, istiyorsan dışarı Tufan’la seni gönderebilirim. İstiyor musun?” dedi. Sinan da “Ben ölmemi istiyorum” cevabını verince Müge Anlı “Ne ölmesi, adam seni öldürmeyecek, bir temiz dövecek, ya da sen onu döveceksin. Gidin dışarıda dövüşün o zaman, ben napayım sizinle mi uğraşayım. Burada 20 tane adam… Burada bütün adamlar, 2-3 tane güvenlikçi arkadaş seni tutmaya çalışıyor. Tutun derim, bir de tutmayın derim görürsün gününü.” şeklinde konuştu.

Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …