Cuma , 19 Nisan 2024

Oyuncuların hayatını kaybettiği kazada minibüs şoförünün ifadesi ve kaza tespit tutanağı ortaya çıktı..





Amasya’da turne dönüşü tiyatro oyuncuları Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş’ın hayatını kaybettiği kazada; TIR’a çarpan minibüsün sürücüsü Aykut Bektaş’ın, tespit tutanağına göre..





Amasya’da turne dönüşü tiyatro oyuncuları Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş’ın hayatını kaybettiği kazada; TIR’a çarpan minibüsün sürücüsü Aykut Bektaş’ın, tespit tutanağına göre, 8’de 8 kusurlu olduğu ortaya çıktı.





Kaza, dün saat 23.30 sıralarında Çaybaşı köyü mevkisinde meydana geldi. Çorum’da ‘Baş Belası’ adlı tiyatro oyununu sahneledikten sonra Samsun’a gitmek için yola çıkan oyuncuları taşıyan Aykut Bektaş yönetimindeki 52 ADK 527 plakalı minibüs, önünde giden Hacı Ahmet Kılıç kontrolündeki 42 FES 27 plakalı TIR’a çarptı. Kazada minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybetti; hafif yaralanan sürücü Bektaş ile Melis İşiten, Filiz Özbek ve Aykut Bektaş, hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi; Uğur Şalvarcıoğlu ve Özgür Ayaz ise Samsun’daki hastaneye sevk edildi. Ceyhun Fersoy ile Burak Gülçebi’nin hastane servisinde tedavilerinin sürdüğü belirtildi. Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş’ın cenazeleri, ailelerine teslim edildi.

Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …