Cuma , 29 Mart 2024

Pakize Suda’ya veda! Ünlü oyuncu son yolculuğuna uğurlandı.





Hastanede tedavisi süren Suda doktorların y-oğun çabalarına rağmen kurtarılamayarak ayatını kaybetti. Suda’nın vasisi olan yeğeni Dilara Elagözlü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile v-efat haberini duyurdu.
Elagözlü paylaşımında, “Bir süredir rahatsız olan ve tedavi görmekte olan sevgili teyzemiz Pakize Suda beynine p-ıhtı atması sonucu bu sabah h-ayatını kaybetmiştir. Çok üzgünüz. Sevenlerine başsağlığı diliyoruz” ifadelerine yer verdi.





“Teyzem Muğla’yı çok severdi”
Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan Suda’nın yeğeni Sanatçı Dilara Elagözlü, dün yaptığı açıklamada “Teyzem Pakize Suda Muğla’yı çok severdi. Teyzemin en yakın akrabası, en yakını annem ve benim. Bu nedenle Menteşe’ye defnedilecek” demişti.





Pakize Suda son yolculuğuna uğurlandı
Menteşe İlçesinde bulunan Kurşunlu camiine c-nazesi getirilen Pakize Suda için bir tören düzenlendi. Sanat camiasının ilgi göstermediği törene Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla’da çekilen Dondurmam Gaymak filmi ile sanat dünyasına adım atan Muğlalı oyuncu Gülnihal Demir ile vatandaşlar katıldı.

Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …