Cuma , 19 Nisan 2024

Pe’ker isim ve tarih açıkladı





Uğur abi, lütfen kendini üzme. 40 yaşından küçük kardeşlerim, yarın size benim suçlu olduğumu ancak suç örgütü lideri olmadığımı, kendisine dostluk yapan Milangazın sahibi kandırarak, orayı ele geçiren sonrasında askerlimizin kuruluşu olan OYAK’ı soyan Rumlar’ın ve Yahudilerin mallarına çökerek, haksız bir şekilde zengin olan, Ziraat Bankası’ndan çiftçimizin parası olan 750 milyon dolar kredi ile bir çok basın kuruluşunu satın alan, haram zadeleri yani pammıkören ailesini anlatacağım.





Bu haramzadelere hizmet eden, kendilerine gazeteci diyen aslında kemikli köpen olan kalemleri ile patronlarına tetikçilik yapan gazetecileri anlatacağım. Yani namusları aldıkları maaş kadar olanları anlatacağım. Ben suçluyum, Türk gençliğine örnek değilim. Ancak bunlar gibi kemiklik köpek değilim. Namuslu bir suçluyum. Namusunuz yok yok lan sizin…





Bazıları Rahmetli Çahit Çetin’in öldürülmesi ile ilgili tutuklu olan 6 kişi vardır diyeceklerdir. Sayın mahkeme, bu cinayetin bizim yargılandığımız dosya ile yani benle bir ilgisi olmadığına karar verip, bu dosyayı ayırmış ona ayrı bir dosya açmıştır.

Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …