Cuma , 19 Nisan 2024

Pendik’te metro inşaatında patlama





Alınan bilgiye göre, Fevzi Çakmak Mahallesi Tevfik İleri Caddesi’ndeki metro şantiyesinde patlama yaşanması üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.





Patlamanın, metro inşaatında kontrollü patlama hazırlığı sırasında henüz belirlenemeyen bir nedenle patlayıcıların infilak etmesi üzerine oluştuğu öğrenildi.





Olay nedeniyle birçok iş yeri ile evin camları kırıldı, cadde üzerindeki bazı otomobillerde hasar oluştu. İnşaatın yakınında bulunan özel bir hastanede binası da hasar gördü. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler, çevrede inceleme yaptı. Olayda şantiyede çalışan bir işçinin hafif şekilde yaralandı. Olay yeri dışında bulunan bir kişinin ise fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi.





“DEPREM HİSSİ İLE PATLAMA YAŞANDI”
Hasar gören hastanede çalışan sağlık görevlisi, “O anda operasyondaydık. İnanılmaz yüksek sesle, bir deprem hissi ile patlama yaşandı. Hastane içinde birçok birimin tavanları çöktü, camlar kırıldı. Patlamanın neden olduğunu bilmiyorum ama hastanede büyük hasar oluştu” dedi.




Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …