Salı , 16 Nisan 2024

PERDE ARALANIYOR





Müge Anlı ile Tatlı Sert yayınına şü/phelerin odağındaki bir diğer kardeş olan Uğur Büyükşen de katıldı. Ci/nayeti işlemediğini öne süren Uğur Büyükşen, s/wap i/zi konusunda da i/ddialarda bulundu. Ci/nayet işlendikten sonra eve girdiğini i/fade eden şü/phelerin odağındaki e/vlat, ba/rut i/zlerinin o anda ke/ndisine bu/laştığını i/ddia etti.





KA/RAKOL KO/MUTANINDAN UĞUR BÜYÜKŞEN’E YA/LANLAMA GELDİ
Dönemin İsmil Jandarma Karakol Komutanı Cemil Aksoy’dan, Uğur Büyükşen’in i/ddialarına ya/lanlama geldi. Aksoy, ci/nayet günü hiç kimsenin eve girmediğini söyledi. Ce/nazelerin alındıktan sonra evin kapatılmadığını söyleyen Aksoy, o andan sonra giriş çıkışların yapıldığını dile getirdi. A/dli Tı/p Uzmanı Şevki Sözen, ca/nsız bedenlerin ce/set to/rbasına konulmasıyla birlikte ba/rut i/zi kalmasının imkansız olduğunu belirtti. Sözen, “Uğur Büyükşen’in elinde, yüzünde, kıyafetlerinde ba/rut i/zi var. Eşi Betül Büyülşen’in e/linde ve yü/zünde ba/rut i/zi olduğu ra/porda mevcut. Böyle bir i/zin ce/setler ta/şındıktan sonra bulaşması mü/mkün gö/rünmüyor” dedi.





Daha önce ortaya atılan ya/sak i/lişki i/ddiasına bir yenisi eklendi. Betül Büyükşen ve kuzeni Mehmet Ali Dayanır’la ilgili bir i/ddia da o dönem ja/ndarma ka/rakolunda görev yapan ‘e/r’ rü/tbesindeki bir a/skerden geldi. İsmini açıklamak istemeyen kişi, Betül’ün telefonunda Mehmet Ali Dayanır’la yapılmış çok sayıda konuşma gördüğünü söyledi. Me/sajların akrabalık i/lişkisinde atılmadığını di/le getiren dönemin ka/rakol personeli, “O mesajlara bugün u/laşılabilse şu an farklı şeyler konuşuyor o/labilirdik” i/fadelerini kullandı.




Sonraki Haber

covid aşısı olanlar

covid aşısı olanlar Kovid Aşısı Olanlarda Bu Belirti Varsa Aman Dikkat Küresel Aşı Veri Ağı …