Cuma , 29 Mart 2024

Prof. Dr. Orhan Şen uyardı! Sıcaklıklar düşüyor, yağışlı hava geliyor…






CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen önümüzdeki haftanın hava durumu ile ilgili önemli bilgiler paylaştı. Şen açıklamasında ‘Yarın öğle saatlerinden itibaren Batı’dan ve Güney Ege’den Türkiye’ye yağışlı hava girecek. Meteoroloji 14. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bölge genelinde hava parçalı ve az bulutlu olacak. Hava sıcaklığının 2 ila 4 derece artacağı bölgede rüzgar, kuzey ve kuzeybatı yönünden hafif, zaman zaman orta kuvvette, Van Gölü’nde ise doğu ve kuzeydoğudan 2-4 kuvvetinde esecek.




YAĞIŞ NE ZAMAN BAŞLIYOR CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen’in açıklamaları ise şu şekilde: Çok güzel bir gün geçiriyoruz. Gerekli yağışı ay başında aldık. 2 gündür güneşli günler geçiriyoruz. Her sıcak havanın üzerine soğuk hava geldiğinde genellikle gök gürültülü yağışlar meydana gelir. Yarın öğle saatlerinden itibaren Batı’dan ve Güney Ege’den Türkiye’ye yağışlı hava girecek. Bu yağışlı hava hemen hemen 5 gün ülkemizde kalacak.



Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …