Cuma , 26 Nisan 2024

Raziye Ebru Erciyes’in Şüpheli Sonu





SAĞLIK GÖREVLİSİNE ENGEL OLDUĞU İDDİA EDİLDİ
Mahkeme başkanının aynı binada oturan bir sağlık personeli komşusunun müdahale etmesine engel olduğu yönündeki iddiaları sorması üzerine sanık Hasan Devan Erciyes, “Eşim çıplak vaziyette. Ben de üzerini örtüp, onun yanındaydım. Beni kolluk güçleri eşimin üzerinden çekmek istediler. Ben kimseye müdahale etmedim” cevabını verdi.





AİLENİN AVUKATI: RAPORDA YER ALMAYAN YARALANMALAR VAR
Şikayetçi aile avukatı Seda Asena Yıldız, olayın bir intihar gibi yansıtıldığını iddia ederek, “Son dönemde birçok kadın cinayetinde olduğu gibi bu olay da bir intihar gibi yansıtılmak isteniyor. Ama bu bir kadın cinayetidir.





Maktulenin otopsi raporunda yer almayan burun bölgesindeki yaralanmanın ve bacağındaki yaralanmanın tespiti için dosyanın İstanbul Adli Tıp Kurumu Fizik İhtisas Dairesi’ne gönderilmesini ve bu yönde bir rapor aldırılmasını istiyoruz” diye konuştu. Raziye Ebru Erciyes’in ağabeyleri ise şikayetçi olduklarını söyleyerek, sanığın cezalandırılmasını istedi. Mahkeme heyeti verdiği ara karar ile sanık Hasan Devran Erciyes’in mevcut durumunun devamına karar vererek, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …