Salı , 23 Nisan 2024

Reha Muhtar’ın kızının ifadesi ortaya çıktı: ‘Babam beni demir sopayla dövüyor’





Oyuncu Deniz Uğur’la yaşadığı ilişkiden iki çocuğu olan ve olaylı boşanan Reha Muhtar, 13 yaşındaki kızının skandal sözleri ile gündeme geldi. Mina Uğur babası hakkında öyle şeyler ifade ettik ki…
Bir dönemin en ünlü televizyoncularından biri olan Reha Muhtar, o dönemlerde ünlü oyuncu Deniz Uğur’la bir birliktelik yaşamış ve evlenen çiftin ikiz çocukları Mina Uğur ve Poyraz dünyaya gelmişti. İkili kısa bir sonra boşanma kararı almış ve olaylı mahkeme süreci başlamıştı. Bu dönemde çocuklarının velayetini almak için oldukça uğraşan Deniz Uğur başarılı olamamış, çocukların velayeti baba Reha Muhtara verilmişti. Yıllar sonra 13 yaşındaki Mina Uğur’dan babası hakkında gelen iddia gündeme bomba gibi düştü.





‘Babam beni demirle dövüyor’
13 yaşındaki Mina, karakola giderek babası Reha Muhtar hakkında şikayette bulundu. 13 yaşındaki çocukların annesi Deniz Uğur ise kızının sözleri üzerine Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek kendisi ve çocukları için koruma istedi. Mina Uğurun pedagog eşliğinde verdiği ifadede anlattıkları ise herkesi şaşkına çevirdi.




Sonraki Haber

Kurban için emekliye müjde

Kurban için emekliye müjde Emeklilere müjde! Kurban Bayramı’na 57 gün kala ortaya çıktı Cumhur İttifakı’nın …