Perşembe , 25 Nisan 2024

Rızık Kapılarını Açan Dua – Bolluk, Bereket, Rızık ve Huzur Duası!






Rızık Kapılarını Açan Dua – Bolluk, Bereket, Rızık ve Huzur Duası!
Estağfirullah min külli ma kerihallah.
Estağfirullahelazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh.
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
VEL ARDA MEDEDNAHA VE ELKAYNA FİHA REVASİYE VE ENBETNA FİHA MİN KÜLLİ ŞEYİN MEVZUN VE CEALNA LEKÜM FİHA MEAYİŞE VE MEN LESTÜM LEHU BİRAZİKİN,
HASBÜNALLAHÜ VE Nİ MEL VEKİL, FENKALEBU BİNİ METİN MİNALLAHİ VE FADLİN LEM YEMSESHÜM SUVETTEBEU, RİDVANALLAHİ ZÜ FADLİN AZİM.




“Yâ Allahu, yâ Rabbi, yâ Hayyü, yâ Kayyûmü, Yâ Zel Celâli ve ikram. Es’elüke bismikel azîmil-a’zami, enterzukanî helâlen tayyiben. Allahümme in kâne rızkunâ fissemâi enzilhu, ve in kâne fil ardi ezhirhu ve in kane ba’iden karribhu, ve in kâne kâriben yessirhü, ve in kâne kalîlen kessirhü ve in kâne kesîren ihfazhü bilbereketi”
“Allahummer’zuknâ, rızkan helâlen tayyiben bilâ keddin, vestecib duâ enâ bilâ reddin, ve neûzübike anilfazî hateyni el-fakri veddeyni, sübhanel müferrici an külli mahzûnin ve mağmûmin, sübhâne men ca’ale hazainehü bi kudretihi beynel kâfi ven-nûn, innemâ emrühü izâ erade şey’en en yekûle lehü kün fe ye’kün, fe sübhanellezî bî yedihi melekûtü külli şey’in ve ileyhi turce’ûn. Hüvel Evvelü minel evveli vel Ahiru ba’del âhiri vez-Zahirü vel Bâtinü ve hüve bi külli şey’in Alîm.”
“Allahümme yâ Ganiyyü, yâ Hamîdü, yâ Mübdiü yâ Mu’idü yâ Rahîmü ya Vedûd. Eğisnî bi helâlike an harâmike ve bitâatike an ma’siyetike vebi fadlike ammen sivake.”
“Allahumme rahmeteke ercû, felâ tekilniy ilâ nefsiy tarfete aynin, ve aslıhliy şa’niy küllehu, lâ ilâhe illâ ente.”
“Allahümme ekfini bihelâlike an haramike ve agninî bi fadlike ammen sivâke.”
“Allahümme inni eûzü bike minelhemmi ve hazeni ve eûzü bike minel aczi vel keseli ve eûzü bike minel- cübni velbuhli ve eûzü bike min ğalebet’ddeyni ve kahriricâli.”

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …