Perşembe , 28 Mart 2024

RTÜK, Kızılcık Şerbeti’nin biletini mi kesti Yeni bölüm ne zaman Yayın durdurma cezası nedir





RTÜK KIZILCIK ŞERBETİ’NE NE CEZA VERDİ?
RTÜK’ün Kızılcık Şerbeti kararına göre diziye 5 hafta durdurma ve 1.5 milyon TL’lik para cezası verildi.





KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?
Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle 28 Nisan Cuma 20.00’de Show TV’de olacak. 5 hafta sonra yeni bölümün yayınlanması bekleniyor.





Show TV, bu akşam RTÜK’ün cezanın uygulanması kararına ilişkin kendilerine e-posta ile iletilen mahkeme tebligatının posta yoluyla ulaşması gerektiği için dizinin yayınlanmasına karar vermişti. Ancak geçtiğimiz bölümün özetin yayınlandığı sırada show tv lisans iptali riski nedeniyle yayını kesti.





KIZILCIK ŞERBETİ FİNAL Mİ YAPACAK?
Kızılcık Şerbeti hayır final yapmadı. 5 hafta durdurma ve 1,5 milyon TL para cezası aldı. Kızılcık Şerbeti 5 hafta boyunca yayınlanamayacak.
Kızılcık Şerbeti’nin yerine yayına alınan kamu spotu ise İslamafobi’yi anlatıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da ifadelerinin yer aldığı kamu spotunda, “Koronavirüs kadar tehlikeli olan, İslam düşmanlığı virüsüdür” ve Bu virüs özellikle Avrupa ülkelerinde hızla yayılıyor” gibi ifadeler yer alıyor.




Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …